BUWAR 2024

BUWAR 2024

BUWAR is een Lokaal food & muziek evenement, georganiseerd door diverse ondernemers uit Leidsche Rijn. Plaats is het buiten terrein onder de bomen langs het Amsterdam Rijnkanaal bij Buiten bij de Sluis. De datum van het festival is 30 juni 2024 en de tijden zijn van 14.00 uur tot 22.00 uur.

De lokale ondernemers die al hebben toegezegd zijn: Terwijde Bierclub i.s.m. Mini brouwerij Pomphuis, Leidsche Rijn Wijn, Venster Wijkrestaurant, Roemer, Driessen, Brood Brood, Maximus en Buiten bij de Sluis. Dat wordt dus proeven en genieten van eigen gebrouwen biertjes of van mooi geselecteerde wijnen, maar ook van diverse lekkere happen die door de deelnemers worden gemaakt. Daarnaast kun je je inschrijven voor een heuse “crawfish boil gehost door Venster” (geen hele maaltijd maar toffe ervaring om te proeven). Ook is er een aanschuif BBQ (ook geen hele maaltijd, maar een proeverij van kleine bbq gerechtjes).

We zijn al druk bezig met het regelen van bandjes voor het evenement. Het aantal bandjes dat al heeft ingestemd om te spelen zijn: Dear Mister Mudd, Boogie Band en FunkThis. Ook DJ Barry en LR icoon Ate van Es draaien vinyl plaatjes.