Stap binnen in de betoverende wereld van de Oosterse keuken tijdens een unieke avond bij Restaurant Buiten bij de Sluis!
Op zaterdag 5 oktober verwelkomen we Marc. In het dagelijks leven Sales manager, in zijn vrije tijd gelegenheidskok. Hij is een gepassioneerde liefhebber van Indische gerechten, die zijn leven lang al heeft genoten van de kunst van het koken. Met zijn liefde voor traditionele smaken en authentieke bereidingswijzen, neemt Marc je mee op een culinaire reis vol verrukkingen. Geniet van een uitgebreide proeverij van koude en warme gerechten, variërend van smaakvol vlees tot verrukkelijke vis en verrassende vegetarische opties. Mis deze bijzondere avond niet en kom samen met ons genieten van de heerlijke creaties van onze buurman en gastkok Marc Brüggink!
Sharing dinner vanuit de Aziatische keuken!
Ronde 1
Soto soepje (ook vega)
Ronde 2
Indisch eitje
Rendang (ook vega)
Kip Peteh
Oosterse garnalen salade (ook vega)
Ronde 3
Sajoer boontjes
Saté van de BBQ met satésaus (ook vega) Boemboe bloemkool
Indische gehaktballetjes Rempah
Ronde 2 en 3 worden geserveerd met een aantal bijgerechten en toppings.
Dessert
Koffie compleet – koffie of thee met spekkoek, klepon, matcha aardbei
€35,- p.p.