MUZIEKPUBQUIZ MET LIVEBAND

MUZIEKPUBQUIZ MET LIVEBAND

23 MAART VAN 14.30 UUR TOT 17.30 UUR

Welke intro herkennen wij? Welke artiest heeft dit nummer als eerste uitgevoerd? En noem nog 5 nummers die over fruit gaan… Wij hosten deze middag een unieke popquiz die live wordt ondersteund door een muziektrio The Incredible Sidemen. De quiz wordt gepresenteerd door lokale Leidsche Rijner Frank Verschoor. Met de lente voor de deur worden er op 23 maart nieuwe muziekstromingen en achtergronden verkend. Verwacht een intieme en akoestische setting waarbij muziek en vragen naadloos in elkaar overgaan.

The Incredible Sidemen spelen bekende en minder bekende liedjes van diverse artiesten, zoals: Clapton, McCartney, Rundgren, Newman, Fagan, Weller, (J) Jackson en hier en daar wat eigen werk. De muziek wordt door dit trio op eigen losse wijze uitgevoerd in een nagenoeg akoestische setting met ruimte voor improvisatie.

De band bestaat uit: Jos Stam op contrabas en zang (u kent hem van de Steely Dan experience: Steely Fan); Ad Jeuken speelt toetsen en zingt (u kent hem ook van Steely Fan); Alex Visser slaat op gitaar en zingt (u kent hem niet van Steely Fan, maar wellicht van andere muzikale projecten als Crapjam, Firetrip of Coonies). Daarnaast spelen Jos, Ad en Alex ook samen in de gelegenheidsband die al meerdere jaren het Top2000 Quiz & Concert heeft verzorgd, ook samen met presentator Frank Verschoor (professioneel spreker en animator).

DE REGELTJES

De quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen. Wil je je als individu opgeven? Dat kan natuurlijk ook. Je wordt dan ter plekke ingedeeld bij een team. Zo ontmoet je nog eens leuke nieuwe mensen! Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Dus kom allemaal naar Buiten bij de Sluis op zaterdag 23 maart voor een gezellige, nostalgische en competitieve (maar meedoen is belangrijker dan winnen) middag!

Tickets kosten €5,- p.p. en worden ter plekke afgerekend.

Wil je daarna gezellig blijven eten? Geef je dan op voor de daghap voor €17,50
♥ Saté met homemade saté saus en homemade atjar tjampoer | Vega optie met kastanje champignons ♥

De inschrijving is inmiddels gesloten.