OPEN SANDWICH OP LANDBROOD
Roerei | gerookte zalm | salade 14
Gerookte haring paté | cornichons | tartaarsaus 13
Ricotta | gewelde vijgen | balsamicostroop | moerbeien (vega) 13
Pastrami | zuurkool | gele uitjes | kerriemayo 13
2 rundvleeskroketten | grove mosterd | salade 12 (of Cas&Kas vegan
kroketten + 1)
Kindertosti ham-kaas | ketchup 5
Bruine boterham Nutella | pindakaas 4
Op zuurdesembrood van De Bakkert (+ 1)
FAVORIETEN
Soep van het huis 8 | halve portie 4
Shakshukit | lamsgehakt | ei | waterkers | tahinyoghurt | pita 16
Chef’s burger | chorizo ui jam | gruyère | pickles | rucola | friet 18
Pita kip gyros | sla | tzatziki | feta | olijven 15
Broodje sabich | ciabatta | tahin | aubergine | ei | mango | zhug (vega) 12
Sluis uurtje | zalm | rundvleeskroket | soep van het huis in glaasje 16
Salade couscous | kruiden | dadel | abrikoos | harissa yoghurt | Syrische kaas (vega) 16
SNAAIKAART
(vanaf 15.00 uur)
Olijven van Local Harvest 6
Padron pepers met gerookte Zeeuwse zoute 8
Hummus | za‘atar olie | gekonfijte knoflook | pita 9
Nachos | cheddar | salsa | crème fraiche | guacamole | jalapeno 10
Blikje sardientjes van Ortiz | zuurdesem brood van de Bakkert | citroen 10
Charcuterie | scrocchi | olijven | zuur | piccalilly 13
Plank Sluis | laat je verrassen,
maar onmisbaar voor bij je borrel (tot 17.30 uur) 20
HAUTE FRITURE
Rundvlees bitterbal van Local Harvest | mosterd (8 stuks) 9
Vegan bitterballen van Cas&Kas | mosterd (8 stuks) 9
Vegan mini rendang kroketjes van Local Harvest | sweet chili (8 stuks) 9
DINER
VOOR
Soep van het huis 8
Coquilles van koningszwam | gebrande appelpuree | witlof creme | hazelnoot (vega) 11 Wijnsuggestie Chardonnay | Biersuggestie Korenwolf
Vis tostada | zeebaars | ingelegde ui | pimenton – mangomayonaise | jalapeño gel 12 Wijnsuggestie Gruner Veltliner Riesling | Biersuggestie Woeste Willem
Gravad Sluis Lax | dille | mosterdroom | knäckebröd 12
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Mels Blond
Spitskool pakketje | runderwang stoof | XO van eend | kalamansi vinaigrette 13
Wijnsuggestie Zio Baffa | Biersuggestie Sluiswachter
HOOFD
Portobello shawarma | pita | ingemaakte rode ui | komkommer
gekonfijte knoflook chili mayonaise (vegan) 21
Wijnsuggestie Chardonnay | Biersuggestie Mels Blond
Geroosterde prei | pappardelle | sugarsnaps | edamame | miso botersaus (vega) 22
Wijnsuggestie Verdejo | Biersuggestie Misty Mikki
Mushakan | gemarineerde kip | zoete rode ui | flatbread | labneh 23
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Mels Blond
Dorade | orzo | spinazie | doperwt | dille | tomaat | ansjovis crumble 24
Wijnsuggestie Pinot Grigio | Biersuggestie Korenwolf
Steak frites | Sluis boter | little gem 25
Wijnsuggestie Rioja Crianza | Biersuggestie Gulpener Ur-Pilsner
SIDES
Salade 5
Vlaamse frieten | mayonaise 6
Breekbrood | homemade kruidenboter 6
Wisselend groentegerecht 7
Heb je een voedselallergie? Zeg het tegen onze bediening
DESSERT
Homemade tartelette | wisselende smaak 6
Affogato (met tia maria + 4) 8
Scroppino | sorbet ijs | wodka | prosecco 9
Witte chocolade mousse | mango passievrucht coulis | kokoscrumble 10
Kaasplankje 13
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag open vanaf 11.30 uur
Openingstijden keuken: dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur, op zondag van 11.30 tot 19.30 uur.
Uitzonderingen:
2e Paasdag (21 april) open tot 17:00 uur.
Koningsnacht (25 april) open tot 17:00 uur.
Koningsdag (26 april) gesloten.
2e Pinksterdag (9 juni) open tot 17:00 uur.
Bekijk onze agenda voor speciale activiteiten.
Pin Only