LUNCH
OPEN SANDWICH OP LANDBROOD
Roerei | gerookte zalm | salade 14
Krab rilette | mierikswortel limoen mayonaise | bieslook 13
Gegrilde groenten | Syrische kaas | balsamicostroop | (vega) 13
Coppa | gegrilde courgette | pijnboompitten | pesto 13
2 rundvleeskroketten | grove mosterd | salade 12 (of Cas&Kas vegan
kroketten + 1)
Kindertosti ham-kaas | ketchup 5
Bruine boterham Nutella of pindakaas 4
Op zuurdesembrood van De Bakkert (+ 1)
FAVORIETEN
Wisselsoep 8 | halve portie 4
Croque monsieur | béchamel | ham | kaas | salade | ketchup | mayonaise 13
Shakshukit | lamsgehakt | ei | waterkers | tahinyoghurt | pita 16
Chef’s burger | chorizo ui jam | gruyère | pickles | rucola | friet 18
Pita kip gyros | sla | tzatziki | feta | olijven 15
Broodje sabich | ciabatta | tahin | aubergine | ei | mango | zhug | (vega) 12
Sluis uurtje | zalm | rundvleeskroket | wisselsoep in glaasje 16
Salade gegrilde tomaten | burrata | freekeh | pesto | knoflookcrostini 16
SNAAIKAART
(vanaf 15.00 uur)
Olijven van Local Harvest 6
Padron pepers met gerookte Zeeuwse zoute 8
Hummus | za‘atar olie | gekonfijte knoflook | pita 9
Nachos | cheddar | salsa | crème fraiche | guacamole | jalapeno 10
Blikje sardientjes van Ortiz | zuurdesem brood van de Bakkert | citroen 10
Charcuterie | scrocchi | olijven | zuur | piccalilly 13
Plank Sluis | laat je verrassen,
maar onmisbaar voor bij je borrel (tot 17.30 uur) 20
HAUTE FRITURE
Rundvlees bitterbal van Local Harvest | mosterd (8 stuks) 9
Vegan bitterballen van Cas&Kas | mosterd (8 stuks) 9
Vegan mini rendang kroketjes van Local Harvest | sweet chili (8 stuks) 9
DINER
Voor
Wisselsoep 8
Geroosterde gele biet salade | balsamico | appel | dragon olie | witte kaas schuim (vega) 11
Wijnsuggestie Epicerie de Castelnau wit | Biersuggestie Gulpener Ur-Pilsner
40 graden makreel | gebrande citroen beurre blanc | komkommer | zeekraal | sambal olie 12 Wijnsuggestie Gruner Veltliner Riesling | Biersuggestie Korenwolf
Gravad Lax | Gin Tonic | ingelegd mosterdzaad | sinaasappel crème fraîche 13
Wijnsuggestie Chardonnay | Biersuggestie Mels Blond
Runder longhaas | zoetzure groenten | crème van gado gado 13
Wijnsuggestie Zio Baffa | Biersuggestie Sluiswachter
Hoofd
Lahmacun | kebab | geroosterde tomaat | sumac ui | tahin yoghurt | granaatappel (vega) 22
Wijnsuggestie Verdejo | Biersuggestie Woeste Willem
Rendang van wortel | rijst | atjar | bosui-Thaise basilicum salsa (vega) 22
Wijnsuggestie Cheval Grenache Rose | Biersuggestie Misty Mikki
Mushakan | gemarineerde kip | zoete rode ui | flatbread | labneh 23
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Mels Blond
Orecchiette | garnalen | langoustine saus | zilte groenten 24
Wijnsuggestie Pinot Grigio | Biersuggestie Korenwolf
Short rib | ponzu glaze | aardappelpuree | Chinese groene asperges 25
Wijnsuggestie Rioja | Biersuggestie Sluiswachter
Sides
Salade 5
Vlaamse frieten | mayonaise 6
Breekbrood | homemade kruidenboter 6
Wisselend groentegerecht 7
Dessert
Millefeuille | passievrucht cremeux | slagroom 10
Scroppino | sorbet ijs | wodka | prosecco (wisselende smaak) 9
Popcorn witte chocolade ganache | Dr Pepper karamel | krokante popcorn 10
Niet zo’n grote trek? Dan is de citroen posset de oplossing! Halve citroen gevuld
met room, suiker en citroensap 5
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag open vanaf 11.30 uur
Openingstijden keuken: dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur, op zondag van 11.30 tot 19.30 uur.
Bekijk onze agenda voor speciale activiteiten.
Pin Only