LUNCH
OPEN SANDWICH OP LANDBROOD
Roerei | gerookte zalm | salade 13
Garnalen | venkel | yuzu | citrus mayonaise 13
2 rundvleeskroketten | grove mosterd | salade 10
(of Cas&Kas vegan kroketten + 1)
Oude kaas | warme champignons | mosterd mayonaise | pittenmix (vega) 12
Focaccia | mortadella | pistache | stracciatella burrata | rucola 13
Kindertosti ham-kaas | ketchup 4
Bruine boterham Nutella | pindakaas 4
Op zuurdesembrood van De Bakkert (+ 0.5).
FAVORIETEN
Shakshukit | lamsgehakt | ei | waterkers | tahinyoghurt | pita 15
Sluisburger | coleslaw | zoete ui | pickles | cheddar | Sluis saus | friet 18
Pita kip gyros | sla | tzatziki | feta | olijven 15
Broodje sabich | ciabatta | tahin | aubergine | ei | mango | zhug 12
Wisselsoep 8
Sluis uurtje | rundvleeskroket | wisselsoep in glaasje | zalm 16
Salade rode biet | walnoten | kikkererwten | dragon olie | pita | Syrische kaas 15
SNAAIKAART
(vanaf 15.00 uur)
Olijven van Local Harvest 6
Wisselende homemade dip | crackers | brood 6.5
Padron pepers met gerookte Zeeuwse zoute 8
Nachos | cheddar | salsa | crème fraiche | guacamole | jalapeno 10
Blikje sardientjes van Ortiz | zuurdesem brood van de Bakkert | citroen 10
Charcuterie | scrocchi | olijven | zuur | piccalilly 13
Plank Sluis | laat je verrassen, maar onmisbaar voor bij je borrel (tot 17.30 uur) 20
HAUTE FRITURE
Rundvlees bitterbal van Local Harvest (8 stuks) 8.5
Vegan bitterballen van Cas&Kas (8 stuks) 8.5
Mini rendang kroketjes van Local Harvest (8 stuks) (vegan) 9
DINER
VOOR
Wissel soep 8
Biet ravioli | walnoten | milde gorgonzola | peterselie olie 10
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Sluiswachter
Gerookte forel | witlof | appel | zwarte olijventapenade 11
Wijnsuggestie Grüner Veltliner Riesling | Biersuggestie Korenwolf
Vitello tonnato | kappertjes | focaccia 11
Wijnsuggestie Gavi di Gavi | Biersuggestie Mels Blond
Gravad Sluis Lax | rode kool | coulis van rode kool en rozensiroop | toast 11
Wijnsuggestie Paradoxe Blanc de Noir | Biersuggestie Woeste Willem
HOOFD
Anijs akker champignon | pompoen | chili honing | croutons (vega) 23
Wijnsuggestie Verdejo | Biersuggestie Misty Mikki
Zeewolf | bonenstoof | cavolo nero | spek crumble 24
Wijnsuggestie Grüner Veltliner Riesling | Biersuggestie Korenwolf
Rib eye | geroosterde pastinaak | puree | cafe de Paris boter 25
Wijnsuggestie Rioja Crianza | Biersuggestie Ur-Pilsener
Mushakan | gemarineerde kip | zoete rode ui | flatbread | labneh 22
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Mels Blond
Gyros aubergine | naanta | feta | rode ui | tzatziki | komkommer (vega) 20
Wijnsuggestie Chardonnay | Biersuggestie Mels Blond
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frietje om te delen
SIDES
Vlaamse frieten | mayonaise 5
Breekbrood | homemade kruidenboter 6
Heb je een voedselallergie? Zeg het tegen onze bediening
DESSERT
Cheesecake | wisselende smaak 9
Affogato (met tia maria + 4) 8
Hemelse modder | karamel | slagroom 9
Warm appeltaartje | vanille ijs | slagroom 9
Kaasplankje 13
3-gangenmenu 39,50
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag open vanaf 11.30 uur
Openingstijden keuken: dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur, op zondag van 11.30 tot 19.30 uur.
Bekijk onze agenda voor speciale activiteiten.
Pin Only