LUNCH

OPEN SANDWICH OP LANDBROOD

Roerei | gerookte zalm | salade 13

Garnalen | venkel | yuzu | citrus mayonaise 13

2 rundvleeskroketten | grove mosterd | salade 10
(of Cas&Kas vegan kroketten + 1)

Oude kaas | warme champignons | mosterd mayonaise | pittenmix (vega) 12

Focaccia | mortadella | pistache | stracciatella burrata | rucola 13

Kindertosti ham-kaas | ketchup 4

Bruine boterham Nutella | pindakaas 4

Op zuurdesembrood van De Bakkert (+ 0.5).

FAVORIETEN

Shakshukit | lamsgehakt | ei | waterkers | tahinyoghurt | pita 15

Sluisburger | coleslaw | zoete ui | pickles | cheddar | Sluis saus | friet 18

Pita kip gyros | sla | tzatziki | feta | olijven 15

Broodje sabich | ciabatta | tahin | aubergine | ei | mango | zhug 12

Wisselsoep 8

Sluis uurtje | rundvleeskroket | wisselsoep in glaasje | zalm 16

Salade rode biet | walnoten | kikkererwten | dragon olie | pita | Syrische kaas 15

SNAAIKAART

(vanaf 15.00 uur)

Olijven van Local Harvest  6

Wisselende homemade dip | crackers | brood  6.5

Padron pepers met gerookte Zeeuwse zoute  8

Nachos | cheddar | salsa | crème fraiche | guacamole | jalapeno  10

Blikje sardientjes van Ortiz | zuurdesem brood van de Bakkert | citroen  10

Charcuterie | scrocchi | olijven | zuur | piccalilly  13

Plank Sluis | laat je verrassen, maar onmisbaar voor bij je borrel (tot 17.30 uur)  20

HAUTE FRITURE

Rundvlees bitterbal van Local Harvest (8 stuks)  8.5

Vegan bitterballen van Cas&Kas (8 stuks)  8.5

Mini rendang kroketjes van Local Harvest (8 stuks) (vegan)  9

DINER

VOOR

Wissel soep 8

Biet ravioli | walnoten | milde gorgonzola | peterselie olie 10
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Sluiswachter

Gerookte forel | witlof | appel | zwarte olijventapenade 11
Wijnsuggestie Grüner Veltliner Riesling | Biersuggestie Korenwolf

Vitello tonnato | kappertjes | focaccia 11
Wijnsuggestie Gavi di Gavi | Biersuggestie Mels Blond

Gravad Sluis Lax | rode kool | coulis van rode kool en rozensiroop | toast 11
Wijnsuggestie Paradoxe Blanc de Noir | Biersuggestie Woeste Willem

HOOFD

Anijs akker champignon | pompoen | chili honing | croutons (vega) 23
Wijnsuggestie Verdejo | Biersuggestie Misty Mikki

Zeewolf | bonenstoof | cavolo nero | spek crumble 24
Wijnsuggestie Grüner Veltliner Riesling | Biersuggestie Korenwolf

Rib eye | geroosterde pastinaak | puree | cafe de Paris boter 25
Wijnsuggestie Rioja Crianza | Biersuggestie Ur-Pilsener

Mushakan | gemarineerde kip | zoete rode ui | flatbread | labneh 22
Wijnsuggestie Viognier | Biersuggestie Mels Blond

Gyros aubergine | naanta | feta | rode ui | tzatziki | komkommer (vega) 20
Wijnsuggestie Chardonnay | Biersuggestie Mels Blond

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een frietje om te delen

SIDES

Vlaamse frieten | mayonaise 5
Breekbrood | homemade kruidenboter 6

Heb je een voedselallergie? Zeg het tegen onze bediening

 

DESSERT

Cheesecake | wisselende smaak 9

Affogato (met tia maria + 4) 8

Hemelse modder | karamel | slagroom 9

Warm appeltaartje | vanille ijs | slagroom 9

Kaasplankje 13

 

3-gangenmenu 39,50

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag open vanaf 11.30 uur
Openingstijden keuken: dinsdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur, op zondag van 11.30 tot 19.30 uur.

Bekijk onze agenda voor speciale activiteiten.

Pin Only