LUNCHKAART

(vanaf 11:30 tot 15:30 UUR)

OPEN SANDWICH OP LANDBROOD 

Roerei | gerookte zalm | sla 11

Gerookte heilbot rilette | chermoula | kappertjes  13

2 rundvleeskroketten | grove mosterd sla 9.5 (of Cas&Kas vegan 

kroketten + 1) 

Artisjokhart | paddenstoelen | walnoten rucola pesto 11

Ciabatta pulled chicken | piri piri ingemaakte komkommer 11  

Kindertosti | ketchup 4

Bruine boterham Nutella | pindakaas 3

Op zuurdesembrood van broodbrood bij de Sluis (+ 0.5)

Ken je het verhaal van broodbrood nog niet? Ga naar de website

FAVORIETEN

Shakshukit | lamsgehakt | ei   waterkers | tahinyoghurt | pita 12

Sluisburger | coleslaw | zoete ui pickles | cheddar | Sluis saus | friet 16

Maisbol van broodbrood | oude kaas gegrilde groente | chipotle bonenspread 10

Broodje sabich | ciabatta | tahin aubergine | ei | mango | zhug 11

Sluis uurtje | rundvleeskroket  wisselsoep in glaasje | zalm 15

Wisselsoep

Salade maftoul (reuzencouscous) | sla olijven | zongedroogde tomaat | pita Syrische kaas | knoflookdressing 13

Wil je het verhaal lezen over de Syrische kaas? Ga naar de website.

SNAAIKAART

vanaf 15:00

Gerookte amandelen | 5

Breekbrioche van broodbrood | kruidenboter | 6

Bao bun pulled pork | komkommer of bosui  (2 stuks) | 8

Pittige gehaktballetjes | saus (8st) | 8

Sardientjes | zuurdesembrood | 10

Nachos | cheddar | salsa | crème frâiche | guacamole | jalapeno | 10

Charcuterie | grissini | olijven | cornichons | 13

Borrelplank de Sluis voor 2 p.

(tot 18.00 uur)
Mini fuet | tomini da piastra kaasje| zuurdesem met olijfolie | olijven | scrocchi | gekonfijte artisjok | 20

HAUTE FRITURE

Vlaamse friet | mayo | 5

Vegan bitterballen van Cas&Kas (6st) | 7.5

Gyoza met sesam soja dressing (6 st) | 6

Bier bitterballen van La Trappe (6st) | 8.5

DINERKAART

vanaf 17:30

 

Voor

Wissel soep | 8

Gepofte aubergine | saffraan | dadel | kardemom | chili olie | yoghurt | 8

Gelakt buikspek | mais crème | tomaat | 9

In olijfolie gegaarde zalm | pilav | antiboise | 10

Hoofd

Gevulde artisjokbodems | prei | tuinerwten | mint | ricotta | tomaat | venkel | 19

Piepkuiken | zomers stamppotje | 20            

Vis van het moment | garnituur | Dagprijs 

Risotto van de chef | Dagprijs

ALL TIME FAVORITE

Mushakan | gemarineerde kip | zoete rode ui | flatbread | labneh | 20

Sides

Vlaamse frieten | mayonaise | 5

Breekbrood | homemade kruidenboter | 6

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten (open voor groepen mogelijk)
Woensdag t/m zondag open vanaf 11.30 uur
Openingstijden keuken: woensdag t/m zaterdag van 11.30 tot 20.30 uur, op zondag van 11.30 tot 19.30 uur

Pin Only